Rhiannon Park
főoldal

Kedd

2013.09.24. 12:11, ariana

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ilyen sokáig nem voltam itt, lefoglalt az iskolakezdés és őszintén, el is ment a kedvem a gportáltól. A paciaim viszont hiányoztak, így visszatértem! :)

Rá kellett azonban jönnöm, hogy tanulás és munka mellett nem lesz elég energiám az oldal szerkesztésére. Idő arra van, amire szakítunk, de fáradtan nem lehet oldalt vezetni. Legalábbis nem a mostani formájában. Így hát a következő lesz: hagyom, hogy kialakujon. Egyelőre visszafokozom az oldalt magánistállóvá, aztán majd meglátjuk.

Az új designnal egyébként egy egyszerű arculatot szerettem volna adni az oldalnak, mivel most nagy a pangás, így törekedtem a letisztultságra.
Továbbá elhagyom a "zsuzsi" nevet. Nem ez az igazi nevem egyébként sem, azért választottam, mert tetszett, de furcsa egy  "valódi" név mögé bújni. Mostantól tehát Ariana néven találtok meg az online lovas világban. :)

Egyébként pedig köszönöm minden szerkesztőnek, hogy továbbra is jeleztek a chatben a versenyeikről, most hirtelen kb 10 versenyeredményt néztem meg és nagyon hálás vagyok az eredményekért!! Köszönöm nektek! :)

Puszi mindenkinek, remélem még bírjátok a sulit! :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto